Tryllekunstner Steinar Thelen

Morsom, engasjerende og uforglemmelig underholdning!
Magisk sceneshow, eller magi rett foran øynene dine!
Skreddersydde forestillinger for et voksent publikum.

Firma-arrangementer

Samme hva du skal arrangere finnes det muligheter for å krydre arrangementet med et magisk innslag. For eksempel på en konferanse, teambuilding, kick off, jubileum, sommerfest eller julebord. Underholdningen kan foregå uformelt rundt omkring når gjestene ankommer, ved bordene mellom måltider, eller som et eget show fra scenen.

Nærmagi

Trylling på nært hold er en av Steinar Thelen sine spesialiteter, og et skjeldent håndverk i Norge. Målet er å underholde, forbløffe og gi publikum en magisk opplevelse de ikke finner andre steder. Det går flere tusen timer i året på trening og viderutvikling, og regelmessige studier med verdens beste magikere.

Mingletrylling

En overraskende magisk velkomst på runde dager, julebord, messer, kundekvelder etc. Når gjestene ankommer, er nærmagi en perfekt «ice breaker». Allerede fra starten får arrangementet en god stemning og sosial atmosfære. Gjestene får en opplevelse utenom det vanlige

Sceneshow

Enten det er 40 eller 1000 gjester, har Steinar Thelen repertoar til en morsom og minneverdig forestilling. Repertoaret er visuelt og engasjerer hele forsamlingen. Det stilles lite krav til sceneforhold siden forestillingen baserer seg på fingerferdighet og kommunikasjon med publikum. Presenteres som ett sammenhengende show, eller som små innslag fordelt utover arrangemente

Magisk Konferansièr 

Steinar Thelen har lang erfaring som konferansier på blant annet konserter, show og motevisninger. Til å lose gjestene gjennom arrangementet trenger dere en som er erfaren, underholdene og kjenner sin plass. I tillegg til å legge sin stolthet i punktlighet og forberedelser kan Steinar krydre arrangementet med magiske og morsomme innslag.

Magisk Bryllup

Det er mye spenning knyttet til et bryllup. Brudeparet skal kunne slappe av og nyte opplevelsen. Jeg tar godt vare på gjestene og serverer nærmagi mens brudeparet er til fotografering. I tillegg kan jeg servere små magiske innslag under middagen og til kaffen. Jeg har også god erfaring som toasmaster og kan losje gjestene gjennom hele arrangementet.

© EVENT4YOU.NO         Spørsmål / Ta Kontaktpost@k-lyd.no  /  Telefon :  + 47 901 54 709 eller + 47 488 68 460

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Spotify Ikon