top of page

LIVE ARTISTER/BAND

Sl1mpack konsert_edited.jpg

SL1MPACK

Sl1MPACK er en artist for fremtiden. Den unge rapperen fra Bergen skriver tekster som er både sterk og fengende. 

Dette er en artist som vet å styre publikum, er utrolig selvsikker på scenen, har en fantastisk sjarm og råe låter. 

Låten "Oppe å nikker" har allerede rukket å streame 130.000 ganger på Spotify. En låt som handler om både selvsikkerhet og sårbarhet. Dette er en låt hele Bergen synger med til. 

Slush live 3.jpg

SLUSH

Slush lager party og kjempestemning overalt og for hvem som helst, så mye at de er blitt hanket inn til å varme opp for alt fra Vassendgutane til black metal-band. Etter ti år på veien har Slush opparbeidet en låtliste som har noe for alle. Slush drar klassikerne du elsker av Bryan Adams, Bon Jovi, Lady Gaga og Thin Lizzy, men legger gjerne inn noe litt nyere for å overraske. 

Martine Seim.webp

MARTINE SEIM

Èn uke før pandemien for alvor slo til i Norge, slapp Martine Seim (20) fra Bergen debutsingelen "Label on it". I låten prøver hun å ta tilbake sin egen selvstendighet som har blitt kneblet av et usunt forhold. Debuten høstet gode kritikker, bl.a skrev det svenske musikkmagasinet Popmuzik "om du liker topplistepop med sterk stemme, tenk Zara Larsson, så får du et inntrykk av hvor bra hun låter".

 

Siden debuten har Martine hatt sine aller første konserter online på bl.a Ole Bull Scene og Bergen Digitalfestival og skrevet mange nye låter.  

  • Spotify Social Ikon
Elisabeth.jpg

ELISABETH

22 år gamle ELISABETH synger om svake øyeblikk og dårlige valg, og hvordan livet føles som ung kvinne i et moderne samfunn. Fryktløst deler hun ulike sider av seg selv, fra å være sårbar og svak til leken og bekymringsløs, og med en stemme som på et øyeblikk kan snu fra fløyelsmyk til intens. I november debuterte hun med poplåten "Strings", som er første drypp i rekken av singler som slippes fremover. Neste singel "Say it" kommer fredag 19.februar!

  • Spotify Social Ikon
Pernille Wensel.jpg
  • Spotify Social Ikon

PERNILLE WENSEL

18 år gamle Pernille Wensel fra Bergen kaller seg selv en “håpløs romantiker” og er hodestups forelsket i store popballader. Med sin vakre og fortryllende lyse stemme, og rørende historier om knuste hjerter, har hun en helt unik evne til å gripe lytterne. I november debuterte hun med den fengslende singelen “Fix Myself”, en vakker og personlig låt med en sound som best kan beskrives som en sammensmelting av Billie Eilish, Adele og Aurora. 

Mathilde Alden.jpg

MATHILDE ALDEN

19 åringen bergtok seerne da hun i 2014 vant Idol Jr. 
I 2020 slapp hun låten "On the table". 

 

  • Spotify Social Ikon
unnamed.jpg

AMONDSO

Den 24 år gamle produsenten Lasse Amundsen debuterte i 2017 med låten "Fucked Up Show" i samarbeid med artisten Charlie, kjent fra Paradise Hotel.

Siden den gang har han hatt stor suksess som 1 av 2 i artistgruppen "Rakkerne" som har laget russelåter til russetiden 2019. Selv startet han med russelåter under eget navn tilbake i 2016.

"Amondso" fant tidlig ut at musikk var det han skulle drive med, og i tiden som fulgte tok han utdanning ved Hyssingen Produksjonsskole og Noroff i Bergen. 

I 2020 slapp han låtene "Only", "Home" med Gard Read på vokal, og God Damn Naked med Camilla Alvestad på vokal kjent fra den kjente 90-talls gruppen Reset.

  • Spotify Social Ikon
Gard Read.jpg

GARD READ

27 åringen har de siste årene blitt sett på som en fremadstormende vokalist av sitt management og samarbeidsartister.

Han har mye kunnskap innenfor feltet, og er ikke redd for å sette sitt eget stempel på verkene.

Gard Read er vokalisten på låten "Home" i samarbeid med Amondso.

Fremover vil det komme mye spennende fra artisten med den sterke stemmen.

  • Spotify Social Ikon
Elisabet_Lid_Trøen.jpg

ELISABETH LID TRØEN

Elisabeth Lid Trøen er lenge blitt omtalt som en av de aller mest spennende nykommerne på den norske jazzscenen. Nå er hun ikke lenger nykommer men hun er ikke mindre spennende for det. Hun begynte å spille saksofon i 2009 men har allerede spilt med og imponert en lang rekke store jazzartister,Hun kan bookes som Elisabeth Lid Trøen Kvartett, eller sammen med Dj.

bottom of page