top of page
1529761787_scaled.png
I Juli 2020 inngikk EVENT4YOU.NO et  samarbeid med RUSSDEAL AS. 
Bilde1_1.jpg

DJ

Om Russdeal

De har etablert seg for å utfordre bransjen med god kundeservice og kvalitetsprodukter til markedets laveste priser. Siden etableringen i 2016 har de hatt en formidabel vekst, og stadig flere velger nå Russdeal som sin leverandør av russelogo, russeklær og artikler. 
 

Hvorfor velge Russdeal?

Russebransjen er dessverre preget av mange useriøse aktører med ønske om å tjene "raske penger". Vi kan hvert år lese historier om russ som har blitt lurt og ikke fått produktene de har bestilt. Slik skal det ikke være! Bak Russdeal står seriøse eiere med lang erfaring innen salg og service. Hos Russdeal kan du være trygg på å få det du har bestilt til rett tid og i henhold til avtalen som er inngått. 

Produkter
Russdeal benytter kun norske leverandører. Dette sikrer ypperste kvalitet, korte leveringstider samt at alle kan være trygge på at det drives etter etiske retningslinjer i Standard Norge.

Showroom
Dersom dere er fra Bergen og Omegn kan dere gjerne stikke innom deres Showroom på Kokstad. Informasjon og avtaler rundt dette finner dere direkte på Russdeal sine hjemmesider.

For mer informasjon
Gå til Russdeal sine hjemmesider ved å klikke på knappen under. Der kan dere gjøre alt fra å se på ulike produkter, lese informasjon, bestille, eller rett og slett avtale nærmere med dem på e-post.

bottom of page