top of page

WAVES OF THE 2000S

 31. Januar blir det   party på Fjordline

Partyalarm! Huk av datoen 31. januar først som sist. Da skrur vi nemlig tiden tilbake til den gangen vi så på Shark Girl, Lava Boy og Spy Girl på TV´n, hadde Hits for Kids i CD-spilleren, spilte Twister og ikke minst: hørte på spinnville saker som Schnappi og Crazy Frog på iPoden! 

2000-tallet er både utskjelt og elsket, men ett er sikkert - låtene fra det tiåret har klistret seg solid på netthinnen, enten man vil eller ikke. 2000-tallet var tiåret da EDM-musikken tok oss med storm og den får servert i heftige doser når vi drar til med «Waves of the 2000´s» om bord på MS Bergensfjord.

Her blir det EDM for alle penga og med oss om bord har vi blant andre trioen Galaxee med sine ville tolkninger av alt fra Vamp til TNT og dessuten Günther - den vaselininnsmurte tyskeren med tidenes bart og låter som «The Ding Dong Song» og «Teeny Weeny String Bikini».

Vi tipper det blir trangt om plassen om bord 31. januar, så kast deg rundt og sikre deg plass med én gang! Du kan jo kjøre en chat på MSN og invitere en god venn til å være med. LOL! 

bottom of page