top of page

WAVES OF THE 90S

Vi gjentar suksessen med 90 talls party på Fjordline

På «Waves of the 90s» volume 2 den 9-11 november 2019 kan vi love en magisk nostalgitrip til deg som gikk gjennom 1990-tallet med magetopp, pumps, Miss Sixty-bukser og drømte om å bli det sjette medlemmet av Spice Girls. For med oss på laget har vi fått Reset – det norske bandet som sommeren 1999 sørget for vill og uhemmet dans på hundrevis av hjemme alene-fester over det ganske land. Singelen «Blue» er like energisk smittende som bandmedlemmene Thomas og Camilla på scenen, 18.000 eksemplarer gjorde «Blue» til én av Norges mest solgte dance-singler.

«Calling You» i 2001 ville slett ikke være dårligere. Hele 20 uker lå den trygt plassert som nummer 1 på NRKs «Ti i skuddet» – nok til å slette en 30 år gammel rekord.

Og - endelig er det bekreftet at vi også får selveste HADDAWAY om bord, artisten som slo gjennom med megahiten «What is Love» i 1993. 
Vi lover også gnistrende overraskelser underveis. 

På «Waves of the90s» blir det også denne gang musikk i alle kriker og kroker av skipet, DJ-s, fargesprakende kostymer, dansing, fest og uforglemmelige opplevelser. 

«Waves of the 90s» volume 1 ble utsolgt på rekordtid, så vil du være med neste gang 90-tallsbølgen treffer Vestlandet, så gjør du lurt i å bestille reisen allerede i dag!

 

bottom of page